Proslava rođendana

Jedno od najlepših mesta na kojem možete organizovati rođendanske i slične proslave za Vas i Vasu decu sigurno je prostor u konjičkom klubu Petras.

Nastojali smo, i dalje nastojimo da prostor u našem klubu dobrim delom prilagodimo deci. Pored postojećeg igrališta, ljuljaški, tobogana i peščanika, u planu je izgradnja pravog malog dečjeg parka u kojem će deca kvalitetno provoditi vreme u igri i zabavi.
Pored toga, sa radom počinje i baby hipodrum, gde će naši najmlađi, budući jahači, moći da odjašu svoje prve krugove.

Kako to funkcioniše u praksi?

Nakon zakazanog termina, na Vama je da organizujete posluženje (slano, slatko). Deca za 2 sata boravka u klubu imaju besplatno jahanje i sokiće.
Uglavnom se, nakon mirnijeg početka, kako se žurka zahuhtava, igranje igračkama, ljuljanje i spuštanje niz tobogan zameni jurnjavom po tvrđavi i trčanjem po obližnjim brežuljcima.

U zavisnosti od uzrasta, roditelji, u dogovoru sa nama, mogu doneti i neke rekvizite koji će biti interesantni deci (npr. papire i bojice za crtanje, vodene bojice, kocke...).
Proslava rođendana
Najomiljeniji deo je, svakako, jahanje i slikanje na konju. Ti momenti ostaju draga uspomena kod većine dece, a sigurni smo da, upravo u tim trenucima, kod mnogih počne da tinja plamen ljubavi prema konjima, koji će, bar neke od njih, vremenom usmeriti na aktivnosti vezane za ove prelepe životinje.

Na kraju, slobodno možemo reći da je, pored druženja sa konjima, najveća prednost organizovanja proslave na jednom ovakvom mestu, upravo boravak u priodi i osećaj da se nalazite negde u Fruškoj Gori, a ne na svega 2 km od strogog centra Novog Sada.

Slike sa nekih ranijih proslava rođendana i sličnih organizovanih druženja možete pogledati u našoj galeriji slika.


Za detaljnije informacije i poveru slobodnih termina možete se javiti  na  tel: 063/190 28 46.

Dobrodošli!